Returnarea marfurilor

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In aceasta situatie, costurile de returnare fiind suportate de catre client.

Pentru a returna produsele, trebuie sa ne contactati pe nr, de tel.: 0749 688 657, specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.

Clientii igreens.ro pot returna produsele cumparate in ambalajul original sau unul similar, care sa permita transportarea lor in conditii de siguranta, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire. Produsele comandate vor fi returnate in aceeasi stare in care v-au fost livrate. In maxim 14 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii intr-un cont bancar pe numele persoanei care a facut comanda. Orice returnare de produse trebuie aprobata initial de catre un operator- programul de lucru pentru returnari este de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 16:00.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.