Povestea noastră

Tot mai multe povești ale afacerilor de succes încep cu a renunțat la jobul din corporație pentru a-și urma visul. Cam așa a început și povestea Igreens.

În 2021, în plină pandemie, ne-am dat seama că ne dorim să ne implicăm mai mult în comunitate și am decis să aducem un suflu proaspăt (la propriu) în domeniul HoReCa și de ce nu, în bucătăria de acasă. Am ales microplantele pentru că sunt un produs cu un potențial incredibil, atât pentru sănătate cât și pentru acea pată de culoare din farfurie. Folosindu-le, chiar și gătitul de ocazie poate deveni o adevărată experiență gourmet.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.

100% ecologic și sustenabil

Pentru a fi siguri că îți oferim un produs cu adevărat green, am ales să construim serele într-o zonă ferită de agenți poluanți, între livezile și podgoriile Cotnariului. Nu utilizăm erbicide sau pesticide și folosim semințe organice pe care le creștem doar cu apă, lumină și multă voie bună.

Din seră direct în farfurie

Avantajul major al microplantelor este că le poți recolta chiar tu. Cum funcționează? Ne spui ce îți dorești, noi cultivăm și îți livrăm ghivecele direct la ușă. Le poți depozita timp de până la șapte zile și folosi la o varietate de preparate și băuturi.

Grijă pentru resursele naturale

Dacă ar fi să traducem microplante, am putea spune plante mici. Prin urmare și nevoile lor de hidratare sunt cu până la 90% mai mici față de cele cerute în agricultura clasică. Mai mult, cultivarea pe verticală, ne permite să optimizăm acea parte pe care natura ne-a oferit-o pentru a crește micile plante, rezultând un impact minim asupra mediului înconjurător.

Microplante proaspete tot anul

Un alt mare plus al microplantelor este că pot fi cultivate în orice anotimp. Uită de noțiuni ca țara de proveniență sau netratat după recoltare. Igreens înseamnă plante proaspete, crescute natural, oricând ai nevoie.

Livrăm exact ce îți dorești

Gusturile nu se discută, motiv pentru care suntem încântați să cultivăm și să livrăm fix ce îți place.

Mciroplante încântătoare

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să ai microplante acasă, de ce să nu începi de azi?

Shopping Cart