Povestea noastră

Unul dintre puținele lucruri bune pe care le-a adus pandemia a fost acela că mulți dintre noi s-au apucat de gătit. Te pricepi, nu te pricepi, de mâncat trebuie să mănânci. Dacă luăm în calcul și că ieșitul în oraș nu reprezenta o opțiune, bucătăria de acasă a devenit noul trend în materie de fine dinning.

Ideea Igreens ne-a venit întâmplător, în timpul unui research banal pentru masa de prânz. Pe principiul aș mânca ceva altceva am găsit câteva idei de preparate pentru care se foloseau microplante. Din aproape în aproape, ne-am apucat de studiat puțin despre și ne-am dat seama că în zona Moldovei nu prea există ofertanți la acest capitol.

Igreens este o mică afacere de familie. Nu am început într-un garaj, pentru că nu-l aveam 🙂 . Am transformat unul dintre dormitoare într-o mică seră și ne-am apucat de cultivat. Am testat gusturile printre prieteni și vecini și ne-am apucat timid de treabă.

În scurt timp, am început să colaborăm cu câțiva bucătari din Iași și treptat lucrurile au luat amploare. Ne-am dat seama că dormitorul este insuficient pentru ce aveam nevoie și am transferat întreaga producție la aer curat, pe dealurile Cotnariului.

În timp ce scriem rândurile acestea, ne pregătim pentru livrări în cinci dintre județele Moldovei: Iași, Suceava, Neamț, Botoșani și Vaslui. E mai puțin important dacă ești bucătar profesionist sau dacă gătești pentru tine sau pentru mai multe persoane. Igreens se pretează pentru oricare dintre aceste scenarii.

Trăim pentru a mânca sau mâncăm pentru a trăi? Indiferent care este părerea ta, te sfătuim să adaugi produsele noastre pe lista de cumpărături. Nu vei regreta!

Încă suntem la început și încă învățăm mult. Un lucru e sigur însă, dacă adaugi o microplantă pe orice farfurie, se schimbă total experiența acelei mese.

Despre beneficiile și nutrienții pe care le au microplantele, îți vom povesti într-un articol special dedicat.

Sunt multe și sunt bune 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart