Microplante pentru masa de Paște

Am primit de curând o întrebare: ce microplante ne recomandați pentru Paște? Așa că ne-am pus pe gustat și iată câteva idei numai bune de pus pe masă.

Brânzeturile și ouăle sigur nu vor lipsi dintre antreuri. Pentru aceste preparate merge foarte bine ridichea rosie și floarea soarelui.

Drobul este un preparat tradițional care va fi la loc de cinste. Vă recomandam să îl savurați cu microplante de muștar verde sau chives (dacă vă place aroma de ceapă).

Ciorba de miel este o delicatesă specifică acestei perioade. Decorați farfuriile înainte de servire cu câteva frunze de nasturtium care vor oferi o notă picantă discretă dar aromată.

Friptura de miel va fi vedeta, cu certitudine! Pentru o notă picantă presărați câteva firișoare de creson peste feliile de friptură, iar pentru un gust ușor dulce și fresh încercați câțiva vlăstari de mazăre.

Salata poate fi o încântare în sine dacă adăugați microplante de broccoli și varză roșie.
Pasca și cozonacul merită și ele o haină de sărbătoare, așa că negreșit decorați-le cu flori comestibile!