Decor si flori comestibile

Panseluțe

Panseluțele sunt bogate în antioxidanți și aduc o pată de culoare fiecărui preparat culinar. Sunt potrivite pentru deserturi, salate, garnituri și chiar pentru decorul cocktailurilor.

Begonii

Au o textură crocantă și sunt ușor acrișoare, ceea ce le face potrivite pentru salate și garnituri.

Fuchsia

Micii clopoței au un gust ușor acid și se pliază pentru preparatele din carne și legume. Textura fermă îți permite să dai liber imaginației și să folosești floarea ca element de decor pentru cocktailuri.

Frunze de măcriș

Au un conținut redus de calorii și sunt bogate în fier și acid oxalic. Gustul acrișor le face potrivite mai ales pentru salate și garnituri.

Vlăstari de porumb (popcorn)

Datorită coloritului plăcut, galben-auriu, sunt folosiți ca element de decor. Au gust dulce și efect antioxidant.

Nasturtium

Microplantele de nasturtium au un gust iute, asemănător cu cel al hreanului. Sunt bogate în vitamina C și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar.

Măcriș la ghiveci

Bogat în fier, previne anemia și ajută la întărirea sistemului imunitar. Măcrișul la ghiveci are o durată de viață de până la două luni.

Nasturtium pătat

Nasturtiumul pătat are aceleași proprietăți ca și nasturtiumul clasic, diferențiindu-se prin culoarea unică a fiecărei frunze.

Mix flori

Combinația de panseluțe, begonii, fuchsia și alte flori se remarcă printr-o ofertantă paletă de culori. Dacă îți dorești un decor spectaculos, atunci acesta este produsul potrivit pentru tine.

Contactează-ne pentru bucurii verzi personalizate

Vrei să afli mai multe informații despre florile comestibile și plăntuțele pentru decor? Lasă-ne un mesaj și haide să povestim!